KİMDİR
Giriş Tarihi : 05-05-2021 20:54   Güncelleme : 05-05-2021 21:00

Bilal Sonses Kimdir?

Şarkıcı Bilal Sonses kaç yaşında, nerede doğdu ve özel hayatı hakkında detaylar merak ediliyor. Bilal Sonses hakkında her şey...

Bilal Sonses Kimdir?

Şarkıcı Bilal Sonses kaç yaşında, nerede doğdu ve özel hayatı hakkında detaylar merak ediliyor. Bilal Sonses hakkında her şey...

Bilal Sonses, 28 Ekim 1989 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve lise eğitimini Fatih'te tamamlayan Sonses turizme olan merakından dolayı "Mehmet İhsan Mermerci Turizm Otelcilik Lisesi'ne" kayıt olmuştur. Lise eğitimini tamamlayan Bilal Sonses daha sonrasında "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde" Ön Lisans programı ile 2 yılda eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise "Düzce Üniversitesi'nde" sürdürmeye devam etmektedir.

Başarılı genç popçunun boyu 1,76 m dir ve Türk erkekleri için ideal boydadır. Sonses'in kilosu ise boyuyla orantılı olarak 70 tir.

Bilal Sonses, hayatını değiştirecek olan YouTube'da 2015 yılında kendi isminde bir kanal açmıştır. Bu YouTube kanalına kendi bestelerini yüklemiş ayrıca söylediği cover parçaların videolarını da yüklemiştir. Bu videolar ile tanınmaya başlayan yakışıklı şarkıcı, Ayla Çelik'in Bağdat isimli parçasını seslendirdiği videoyu Youtube hesabında yayınlayınca olan oldu ve Bilal Sonses tüm Türkiye tarafından tanınan ve beğenilen bir şarkıcı oldu. Genç şarkıcının Bilal Sonses isimli YouTube kanalının 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Daha sonra Sonses, Netd müzikle yaptığı anlaşma ile 'Son olarak iki kelime' adlı şarkısı bu kanalda yayınlanmış ve kendi rekorunu kırarak ilk haftasında 1 milyon'dan fazla dinlenmeyi başarmıştır.

Son olarak "Neyim Olacaktın?" şarkısı ile büyük yankı uyandıran genç şarkıcı sosyal medyada da kendinden sıkça söz ettiriyor.

BİLAL SONSES ŞARKILARI:

Diskografisi

EP'leri

Öpesim Var (2017)

Single'ları

"İnat Keçi" (2019)

"İçimden Gelmiyor" (ft. Bengü) (2019)

"Sevme" (2019)

"Sen Aldırma" (ft. Reynmen) (2019)

"Neyim Olacaktın?" (2019)

"Cennetten Çiçek" (2019)

"Sende Kaldı Yüreğim" (ft. Derya Bedavacı) (2020)

"Sonu Gelmez" (ft. Seda Tripkolic) (2020)

"Yara" (ft. Ziynet Sali) (2020)

"Görmedim Sen Gibi" (2020)

"Nefret" (2020)

"Geç Değil" (ft. Rozz Kalliope) (2020)

"Çat Kapı" (2020)

"Hasbelkader" (ft. Yıldız Tilbe) (2020)

"Sebepsiz Boş Yere" (2021)