TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 21-02-2021 00:08   Güncelleme : 21-02-2021 00:08

BlizzCon 2021 nasıl izlenir

Blizzard, 19 Şubat Cuma ve 20 Şubat Cumartesi günü yıllık oyun vitrini BlizzCon'a ev sahipliği yapıyor. Diablo 4, Overwatch 2, yakında çıkacak World of Warcraft içeriği ve daha fazlasına göz atmayı bekleyin.

BlizzCon 2021 nasıl izlenir

Salgın nedeniyle BlizzCon 2020'yi iptal ettikten sonra, Blizzard, BlizzCon 2021 için - yılın normalinden daha erken bir tarihte - geri döndü. Blizzard aslında bunu "BlizzConline 2021" olarak adlandırıyor. Diablo IV, Overwatch 2, World of Warcraft, Hearthstone dahil olmak üzere beklenen oyunlarla ilgili güncellemeleri ve belki de söylentilere göre Diablo 2 remaster'a göz atmayı bekleyin.

Blizzard’ın ana şirketi Activision, yakın tarihli bir kazanç çağrısı sırasında hem Diablo 4 hem de Overwatch 2'nin 2021 sürümünü görmeyeceğini duyurdu. Ve bu hayal kırıklığı yaratsa da, muhtemelen bu yıl çıkacak oyunlarla ilgili bazı haberler olacak. Muhtemel bir aday, meslektaşım Andrew Webster'ın uygulamalı olarak deneyimlediği, iOS ve Android telefonlar için Diablo Immortal oyunudur.

Festivalleri izlemek istiyorsanız (ki bu, her ne kadar her zamanki yüz yüze kostümlerle dolu olmayacak), işte bunu nasıl yapacağınız.

BlizzCon 2021 ne zaman olacak?

BlizzCon olağan açılış töreniyle başlayacak 19 Şubat Cuma günü 17:00 ET / 2PM PT'de ve bir saat 10 dakika sürmesi planlanıyor. O zamandan beri, kongre, her biri farklı bir oyuna odaklanan beş farklı yayına bölünür. İşte tam program. Tüm yayınların 20:40 PM ET / 17:40 PT'ye kadar sonlanması planlanmıştır. Oyunlarla ilgili haberleri arıyorsanız, büyük olasılıkla birinci gün gerçekleşecektir.

Ancak, 20 Şubat Cumartesi, 15:00 ET / 12:00 PT'de tekrar başlayacak. İkinci gün programı, Soru-Cevap oturumları, topluluk tanıtımları ve Kritik Rol ekibinin ev sahipliği yaptığı masa üstü Diablo kampanyası gibi ek eğlencelerden oluşur.

BlizzCon 2021'e katılmanın herhangi bir maliyeti var mı?

Hayır. Bilet gerektiren önceki BlizzCon etkinliklerinin aksine, katılmak ücretsizdir. Genellikle bir biletle gelen bazı güzellikleri istiyorsanız, hemen buradan bir BlizzCon oyun içi ürün ve kozmetik paketi satın alabilirsiniz.

BlizzCon 2021'i nerede izleyebilirim?

Blizzard, çevrimiçi kongresini BlizzCon.com'da veya Activision Blizzard'ın masaüstü ve mobil oyun başlatıcısı Battle.net aracılığıyla düzenliyor. Aynı zamanda YouTube ve Twitch'ten de canlı olarak yayınlanacak.